Thuis

Shenzhen Yuzhou Machinery Equipment Co., Ltd

Van goede kwaliteit de overdrachtpomp van de toestelolie voor verkoop
Van goede kwaliteit de overdrachtpomp van de toestelolie voor verkoop
Ik ben zeer gelukkig doe zaken met u. Alle goederen zijn zeer groot.

—— M.lijoka olananji

Wij ontvingen uw goederen. Alle pompen zijn zeer goed. Zeer blij werk met u samen.

—— M. Nnaemeka

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Yuzhou Machinery Equipment Co., Ltd

1 2 3 4
Shenzhen Yuzhou Machinery Equipment Co., Ltd Shenzhen Yuzhou Machinery Equipment Co., Ltd Shenzhen Yuzhou Machinery Equipment Co., Ltd Shenzhen Yuzhou Machinery Equipment Co., Ltd
工厂图片 工厂图片 2 工厂图片 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : YUZHOU
Aantal werknemers : 120~200
Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 80% - 90%

Co. van het de Machinesmateriaal van Shenzhenyuzhou, Ltd werd opgericht in 2019, gelegen in Longgang-district, Shenzhen-Stad, de Provincie van Guangdong, China. Co. van het de Machinesmateriaal van Shenzhenyuzhou, Ltd is een belangrijke fabrikant wat het vermogen van productontwerp & ontwikkeling, productie, verkoop & marketing, de technische diensten in pompen heeft. Co. van het de Machinesmateriaal van Shenzhenyuzhou, Ltd gespecialiseerd in de productie van diverse types van pompen, zoals: de pomp van de toestelolie, hete oliepomp, de zelfpomp van de instructie centrifugaalolie, LPG-pomp, vloeibare ammoniakpomp, maakte benzinepomp vloeibaar en dim-ethyl etherpomp, de propaanpomp, de propyleenpomp, de centrifugaalwaterpomp, de hoge pomp van de viscositeitskwab en enz., Producten worden wijd gebruikt in gas, aardolie, chemische, farmaceutische, milieubescherming, metallurgie en andere industrieën. Co. van het de Machinesmateriaal van Shenzhenyuzhou, Ltd is uitgevoerd naar meer dan 50 gebieden en landen overzee, zoals Zuid-Afrika, Nigeria, Zambia, Madagascar, Mali, Ghana, Egypte, Laos, Vietnam, Thailand, Indonesië, Singapore, Maleisië, Filippijnen, Australië, etc. Co. van het de Machinesmateriaal van Shenzhenyuzhou, de producten van Ltd is erkend door diverse industrieën, professionele verkoop en naverkoop. Het team voorziet klanten van kwaliteitsproducten en de bevredigende diensten.

 

Het bedrijf hangt de bedrijfsfilosofie van „alles aan is gebaseerd op de waarde van de gebruiker, vanuit het perspectief van de klant, en meer voor de klant om na te denken! „Ons principe is: „Het is onze plicht om klanten van kwaliteitsproducten en de diensten“ te voorzien en is bereid om met al nieuwe en oude klanten van ganser harte, wederzijds voordelige en gemeenschappelijke ontwikkeling samen te werken.

 

Wij kunnen OEM/ODM-de dienst ook verlenen. 

 

Co. van het de Machinesmateriaal van Shenzhenyuzhou, Ltd zal al onze klanten van uitstekende kwaliteitsproducten met concurrerende prijzen, en professionele naverkoopdienst voorzien. Hoop onze pompen meer voordelen aan u zullen brengen en wij een win-win samenwerking kunnen hebben.

Contactgegevens
Shenzhen Yuzhou Machinery Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Sarah

Tel.: 008613676018543

Fax: 86-755-6265068

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)